Ποιες λέξεις θεωρούνται από τις μυστικές υπηρεσίες ως «επικίνδυνες»


Ποιες λέξεις θεωρούνται από τις μυστικές υπηρεσίες ως «επικίνδυνες»
Θεωρίες συνωμοσίας, ή πραγματικότητα. Όπως και να έχει πολύς είναι ο κόσμος που υποστηρίζει πως το διαδίκτυο παρακολουθείται εκτενώς από όλες τρις μυστικές υπηρεσίες με αιτιολογία την αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων. Η οργάνωση για τα ψηφιακά δικαιώματα «Electronic Frontier Foundation» (EFF), έδωσε στην δημοσιότητα μία λίστα με τις λέξεις κλειδιά, πάνω στις οποίες βασίζονται οι πράκτορες προκειμένου να ξεκινήσουν μία έρευνα.

Στην λίστα αυτήν λοιπόν οι οποία έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, πέραν των λέξεων όπως «τρομοκρατία», «επίθεση» «βρώμικη βόμβα» κλπ, βρίσκονται και θεωρητικά -για εμάς- αθώες λέξεις όπως, «Μεξικό», «σύννεφο», «κύμα», «ομάδα» ακόμα και.. «χοιρινό».
Οι αντιδράσεις λοιπόν στηρίζονται στο ότι πολλές από τις λέξεις που χτυπούν «κόκκινο» στην λίστα για τους πράκτορες, δεν έχουν καμία σχέση με την αρχική αποστολή του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και προστατεύονται συνταγματικά.                                                                                        http://totalpress365.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!