Tαπεινωτικό "καψώνι" στους αρχηγούς από το Eurogroup




Image

"Καψόνι" από το Εuro Working Group στους αρχηγούς και τον Ε.Βενιζέλο. Τώρα τους ζητάνε να υπογράψουν συμφωνία των κομμάτων με την τρόικα. "Θύμωσαν" από τον Α.Σαμαρά που ζητούσε ο έρημος 300 εκατ. για τις επικουρικές. 


Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις πριν από την έναρξη του Eurogroup που έχουν να κάνουν τόσο με το ίδιο το πρόγραμμα όσο και με το PSI. Οι πιο σοβαρές ενστάσεις διατυπώνονται από την Γερμανία.
Προσερχόμενοι στην έκτακτη συνάντηση του Eurogroup αρκετοί υπουργοί (του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ συμπεριλαμβανομένου) δήλωναν ότι απόφαση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα δεν πρόκειται να ληφθεί το βράδυ της Πέμπτης. Δηλαδή μας δούλευαν κανονικά όταν έλεγαν ότι θα πρέπει να πάρουμε απόφαση σήμερα γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ελάμβαναν απόφαση.
«Εναπόκειται στην ελληνική κυβέρνηση και τη Βουλή της Ελλάδας να πείσουν τους Ευρωπαίους εταίρους για την ισχυρή δέσμευσή τους σχετικά με την υλοποίηση της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», δήλωσε ο επίτροπος οικονομίας Ολι Ρεν, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!