NΔ: Ο κ. Παπανδρέου ξέχασε ποιος κατέστρεψε τη χώρα την τελευταία διετία

 








NΔ: Ο κ. Παπανδρέου ξέχασε ποιος κατέστρεψε τη χώρα την τελευταία διετία

Σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε, δια του εκπροσώπου, της η ΝΔ, απαντώντας στην ομιλία του πρέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.


Ο Γιάννης Μιχελάκης καταλογίζει την "καταστροφή της χώρας" την τελευταία διετία τονίζοντας: "Ο κ. Παπανδρέου βρήκε το θράσος να απευθύνεται στους πολίτες που ο ίδιος και οι κυβερνήσεις του οδήγησαν στη φτώχεια, την ανέχεια, την κατάθλιψη, βρήκε το θράσος να μιλήσει για ΑΟΖ αυτός που απέκλειε ως πρωθυπουργός κάθε παρόμοια σκέψη" αναφέρει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει: "Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να εμφανιστεί σκληρός, αλλά ξέχασε ότι αυτός κυβερνούσε τον τόπο έως πρόσφατα, ξέχασε ότι αυτός -μετά από μυστικές διαδρομές- οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, ότι όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δείκτες, εξαιτίας της πολιτικής του, είναι σήμερα χειρότεροι απ ό,τι το 2009, ότι οι πολιτικές του ήταν αιτία για να χάσουν οι Έλληνες, σε δύο χρόνια, όλα όσα κέρδισαν τις δύο προηγούμενες δεκαετίες".

Τον κατηγορεί ακόμη ότι επέβαλε άδικες θυσίες, περικοπές μισθών και συντάξεων και αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές, ότι επί πρωθυπουργίας του τα λουκέτα, η ανεργία, η φτώχεια γνώρισαν πρωτόγνωρες διαστάσεις όπως επίσης ότι είναι μόνος πρώην πρωθυπουργός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του για να φύγει από τη θέση του.

Καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης: "Ο κ. Παπανδρέου για ακόμα μια φορά χωρίς ντροπή και φιλότιμο δεν ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες για τις δραματικές στιγμές που ζούνε αλλά και δεν απάντησε στην κρισιμότερη ερώτηση: Ποιος κατέστρεψε τη χώρα; Αν δυσκολεύεται να βρει την απάντηση ας ρωτήσει το μόνιμο υπουργό στις κυβερνήσεις του κ. Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Παπανδρέου, ψελλίζοντας, σήμερα, το κύκνειο άσμα του, έφτασε στο σημείο να περηφανεύεται για όσα διέπραξε ο ίδιος και οι κυβερνήσεις του σε βάρος της πατρίδας, της οικονομίας και της κοινωνίας μας".                   Newpost

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!