Η κοινωνική έκρηξη επιταχύνει τις εκλογές

Εκλογές πριν είναι αργά…. 

Όπως γράψαμε ήδη, χθες για πρώτη φορά ο κ. Παπαδήμος ανακοίνωσε διά του εκπροσώπου του ότι μέσα στις τρις επόμενες «διαβολοβδομάδες» (έτσι τις χαρακτήρισε…) θα ολοκληρωθεί το PSI και θα γίνουν εκλογές τον Απρίλιο – τέλη Απριλίου σύμφωνα με τον σχεδιασμό του.
Παρά τις προσπάθειες αφενός των διαπλεκόμενων κύκλων που στηρίζουν την παράταση του βίου της κυβέρνησης και ονειρεύονται νέα κόμματα και αφετέρου του ΠΑΣΟΚ που φοβάται τις κάλπες όπως ο διάολος το λιβάνι, φαίνεται ότι αφενός η εξαγγελία των εκλογών από τον Σαμαρά από το βήμα της Βουλής και αφετέρου η προχθεσινή μεγαλειώδης λαϊκή κινητοποίηση, φαίνεται θα μπούμε σύντομα στην τελική ευθεία των εκλογών.

Ωστόσο είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως και πριν από πολλές εβδομάδες για τους κινδύνους που περικλείει η καθυστέρηση των εκλογών
Σκέφτεται άραγε κανείς πως θα αντιδράσει ο κόσμος όταν περάσει η ανάπαυλα των Χριστουγέννων και ο κόσμος επιστρέψει στην πραγματικότητα της εφορίας; Η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο θα είναι θέμα δευτερολέπτων και απίστευτης «τυχαιότητος». Αλλά αυτήν την φορά, δεν θα είναι μόνο ο ΓΑΠ, η Τρόϊκα και το Μνημόνιο. Τα γνωστά χαλκεία ετοιμάζονται από τώρα για να είναι και “η παλινόρθωση της αμετανόητης Δεξιάς”
Βλ. “Η σπίθα που θα βάλει φωτιά στον κάμπο θα είναι θέμα δευτερολέπτων…
Αν πάμε στην 25η Μαρτίου με Παπαδήμο πρωθυπουργό κανείς δεν αποκλείει να έχουμε νέες αποδοκιμασίες, νέα εκδήλωση της οργής του κόσμου, οξύτερη ενδεχομένως από εκείνη στις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, δεδομένης της ραγδαίας επιδείνωσης του επιπέδου διαβίωσης του απλού κοσμάκη. Είναι επίσης βέβαιο ότι ορισμένοι θα φροντίσουν να φορτίσουν κι άλλο την ατμόσφαιρα βάζοντας και τη ΝΔ στο κάδρο της συνευθύνης, πράγμα το οποίο θα είναι άδικο.
Βλ. Όσοι θέλουν εκλογές μετά τις 25 Μαρτίου ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους
Τελικά όπως γράφουμε και σε άλλη ανάρτηση σήμερα, “το αύριο είναι κιόλας εδώ”. Το αύριο ήταν η Κυριακή στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Και αυτό που ακολουθεί θα κάνει το σήμερα να μοιάζει με … εκδρομή. Αυτό είναι το μήνυμα των προχτεσινών επεισοδίων και καταστροφών στην πρωτεύουσα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ότι την κατάρρευση της χώρας μας, που επιβάλλει η Τρόϊκα, και τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, θα ακολουθήσουν εικόνες Αποκάλυψης, αν δεν συνέλθουν όλοι μπροστά στην άβυσσο.
Εκλογές λοιπόν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Πριν είναι αργά…  Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!