"Kαυτός" φάκελος στον εισαγγελέα με απίστευτο φαγοπότι εφοριακών

ImageΣτο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρ.Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρίες! Ήδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, που εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρίες, τις οποίες φαίνονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!

Σκοπός της δικαστικής έρευνας που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής", ο κ. Πεπόνης έχει δώσει παραγγελία σε εισαγγελέα πρωτοδικών να κάνει φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία του φακέλου, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της «βαριά» ντοκουμέντα, όπως φωτογραφίες από πολυτελέστατες μονοκατοικίες σε περιοχές των βορείων προαστίων, επταόροφης πολυκατοικίας σε άλλη περιοχή της πρωτεύουσας, ξενοδοχείου στη Σκόπελο, και σχετικά με off shore εταιρίες στην Κύπρο, στο όνομα συγγενικών προσώπων εμπλεκομένου στην έρευνα συνταξιούχου εφοριακού.
Κατά τις ίδιες πηγές, θα ελεγχθούν ένας προς έναν οι φάκελοι που χειρίστηκε η ομάδα των νυν και πρώην εφοριακών, ενώ κανένας τους δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων.
Θα γίνει έλεγχος σε πόθεν έσχες ακόμη και συγγενικών τους προσώπων, κυρίως εκείνων που εμφανίζονται να κατέχουν περιουσία που δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά τους.
Παράλληλα, ετοιμάζεται... ντου σε υποθηκοφυλακεία, ενώ θα ακολουθήσει και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς τα στοιχεία που δόθηκαν στον εισαγγελέα, παραπέμπουν σε πάρτι εκατομμύριων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!