Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μαμά, μαμά… θέλουν να με διώξουν από το ΠΑΣΟΚ»


Με κρύο αίμα, όπως πάντα, παρακολουθούν τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στην οικογένεια Παπανδρέου, ξέροντας πως ο Γιώργος δεν είναι ικανός από μόνος του να λάβει πρωτοβουλίες.
Ήδη, από τον Ιούλη, όταν ο Γιωργάκης έδωσε την παραίτηση του στο Σαμαρά και έτρεχαν άρον-άρον στου Μαξίμου να τον μαζέψουν, έχει πλέον χαθεί η εμπιστοσύνη της οικογένειας – έστω και για μικρά ζητήματα – στον πρώην Πρωθυπουργό.
Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Νίκος, άλλωστε, κάνει πλέον φανερά παιχνίδι γι ‘αυτόν, αναλαμβάνοντας έναν ιδιότυπο ρόλο μάνατζερ του στο εσωτερικό επίπεδο.
Ήταν αυτός, λοιπόν, που έσπευσε να «καθαρίσει», απαντώντας σε δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες, ενώ φαίνεται πως έχει αναλάβει να καθορίσει και τη στρατηγική του Γιώργου από εδώ και πέρα.
Κοινώς, το οικογενειακό συμβούλιο, δηλαδή η «μαμά», αποφάσισε να τεθεί ο Γιώργος υπό κηδεμονία, καθώς αν τον αφήσουν πάλι στην τύχη του, μπορεί να χάσει ακόμα και το ΠΑΣΟΚ… Γι’ αυτό μην απορήσετε, αν δείτε μέχρι και τη Μαργαρίτα να κατεβαίνει στην Ιπποκράτους, προκειμένου να μην χάσουν οι Παπανδρέου το «μαγαζί»… ΠΗΓΗ:prionokordela.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!