Είδηση ΣΟΚ: Όλη η αλήθεια για την Έλενα Παπαρίζου και τον αλκοολισμό!!!




Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου γίνανε θεατές ενός πολύ άσχημου συμβάν.
H Έλενα Παπαρίζου πιο μεθυσμένη από ποτέ, παραπατούσε..
μιλούσε άσχημα και έβρισε όποιον έβρισκε μπροστά της.

Το περιστατικό ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι...όλοι οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' φίλοι της Έλενας περιμέναμε να δούμε μια Έλενα τελείως διαφορετική εφόσον πέρασε αρκετούς μήνες σε γνωστό κέντρο απεξάρτισης στην Σουηδία.


Οι περισσότεροι ξέρουν για το άγνωστο θέμα που απασχολεί την τραγουδίστρια τα τελευταία 5-6 χρόνια και έχοντας πάτημα τον θάνατο του πατέρα της, έφτασε στα όρια της αυτόκτονιας λόγο του αλκοολισμού.


Συνεργάτες και μέλη του fan club ήρθαν αντιμέτωποι αρκετές φορές με το ''άλλο'' πρόσωπο της Έλενας, να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της.


Ο λόγος λοιπόν που έφυγε για αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδος παρα του ότι, το τραγούδι της ''Baby it's over'' βρισκόταν στο No.1 ήταν καθαρά για το πρόβλημα που την απασχολεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από τον αλκοολισμό.


Μεγάλοι επιχειρηματίες της γύρισαν την πλάτη λόγο αυτού του ''προβλήματος'' και χάρη στον Γιάννη Πάριο βρήκε επαγγελματική στέγη στην Θεσσαλονίκη.


Ελπίζουμε όλοι, όσοι στηρίζουμε και αγαπάμε την Έλενα πως θα πρέπει να ''συνέλθει'' γιατί όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια αλλά πιο πολύ θα καταστρέψει τον ίδιο της τον εαυτό.


totefteri.com


http://himaira.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!