Γ.Παπανδρέου: Τους κάνει πλάκα - Δεν φεύγει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ;



ImageΤελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι όντως «κολλημένος» με την καρέκλα αφού όπως φαίνεται δεν δέχεται να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύουν προς τα ΜΜΕ στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, αλλά και η διαπλοκή που επίγεται να τον καθαιρέσει για να δώσει νέα πνοή στο ΠΑΣΟΚ και να "ψαλιδίσει" τη Ν.Δ.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν ήδη φτάσει στα στρατόπεδα των επίδοξων διαδόχων, οι οποίοι προετοιμάζουν ήδη την αντίδρασή τους. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης των διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΟΚ από το κόμμα αφού όπως φαίνεται το ΠΑΟΚ είναι για τον πρόεδρο του «προσωπική» υπόθεση.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν σε πρώτη φάση την άσκηση πίεσης στο Γ. Παπανδρέου να αποχωρήσει από το κόμμα, την ενεργοποίηση σε δεύτερη φάση των βουλευτών και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να στείλουν το μήνυμα τους πως δεν επιθυμούν για ηγέτη τους τον νυν πρόεδρο και αν όλα αυτά δεν αποδώσουν τότε αναμένεται η αποχώρηση των διεκδικητών από το ΠΑΣΟΚ και η διάσπαση του.
Αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα. Ελέγχει τουλάχιστον 100 βουλευτές...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!