ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

φωτογραφίες χάρτης Συρία Διαδηλώσεις οργανώνει για το Σάββατο η αντιπολίτευση της Συρίας, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της στον αιγυπτιακό λαό και να διαμαρτυρηθεί για τη φτώχεια, την καταπίεση και την κυβερνητική διαφθορά, όπως αναφέρεται σήμερα σε ιστότοπούς της.

Το δημοκρατικό ισλαμιστικό κίνημα της Συρίας διοργανώνει “μαζικές συγκεντρώσεις” που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο έξω από το Κοινοβούλιο στη Δαμασκό, σύμφωνα με τον ιστότοπο Nidaasyria.

Ο ιστότοπος Sooryoon αναφέρει ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πόλη Χομς.

Εν τω μεταξύ ο Σύρος υπουργός Αμπντ αλ-Σάταρ αλ-Σαγιέντ διέταξε τους ιερωμένους να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια της, παράνομης στη Συρία, Μουσουλμανικής Αδελφότητας, να στρατολογήσει νέα μέλη.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ, που διαδέχθηκε στην εξουσία τον πατέρα του, Χάφεζ αλ-Άσαντ το 2000, έχει δεσμευθεί ότι θα προχωρήσει σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ χθες Δευτέρα δήλωσε στην εφημερίδα WallStreetJournalότι οι λαϊκές εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, την Τυνησία και την Υεμένη εγκαινιάζουν μια “νέα εποχή” στη Μέση Ανατολή.ΠΗΓΗ:Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!