ΤΟ 3 ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΟ 1821(Σάτυρα)


Μην χάσετε αυτήν την Τρίτη στον ΣΚΑΪ (23:00) το 3ο επεισόδιο από την επιτυχημένη ιστορική σειρά "1821".
Θα μιλήσουν οι παρακάτω σχολιαστές επί του θέματος:
Μιά μικρή γεύση από την αντικειμενική τους τοποθέτηση

Ραούφ Ντεκτάς "από το 1821 έως το 1974. Το διαχρονικό βίαιο πρόσωπο των Ρωμιών και η προβοκατόρικη θέαση της ιστορίας από τον ελληνικό εθνικισμό"


 Μαντλίν Ολμπράϊτ " η ατυχία εκείνης της περιόδου ήταν ότι οι ΗΠΑ δεν ήταν ακόμα υπερδύναμη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην παγκόσμια ειρήνη και στην νομιμότητα της Υψηλής Πύλης"
 Τζορτζ Σόρος  "μιά καθαρά οικονομική-ληστρική επανάσταση , αναδείχθηκε σε εθνική επανάσταση. Πού σταματά η πλάνη και πού αρχίζει η πραγματικότητα"
 Κενάν Ακίν (ο αδίκως κατηγορούμενος για τον θάνατο του Σολωμού) "θα μπορούσαν οι Ρωμιοί να ζητούσαν ειρηνικά και δημοκρατικά τα όποια αιτήματά τους. Η Οθωμανική κυριαρχία , άλλωστε , πάντα εγγυόταν την αξιοκρατία και την αμεροληψία"

 Γρ.Βαλλιανάτος "τα φασιστικά γονίδια των αυτοαποκαλούμενων Ελλήνων ξύπνησαν καί το 1821 αλλά καί το 1940. Το σύνδρομο του εθνικισμού και πως μπορεί να παταχθεί σε έναν ομοφυλόφιλο κόσμο"
Αχμέτ Μέτε "η απλή λύση της σφαγής και της γενοκτονίας ως απόλυτα θεμιτό μέσο σε μιά κοινωνία που απειλείται από την παρανομία των υπηκόων της"





Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ. Για μας η ενημέρωση δεν είναι μιά απλή υπόθεση      Αναδημοσίευση απο skymno

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!