ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

Τα πήρε πίσω όλα ο Π.Τατσόπουλος για τον "αρραβωνιασμένο gay" Θ.Κολοκοτρώνη Εκτύπωση E-mail
Image"Ήταν το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής μου" απολογήθηκε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και αφηγητής της σειράς του Σκάϊ «1821» τα όσα υποστήριξε χθες διαδικτυακά στην σελίδα του στο facebook  για τον … σεξουαλικό προσανατολισμό του ηγέτη της ελληνικής Επανάστασης του 1821 στο Μοριά, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (“αρραβωνιασμένος gay”!). Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε και για τους δύο χαρακτηρισμούς («ηλίθιο αστείο») σε διαφορετική περίπτωση θα αμφιβάλαμε για την ψυχική υγεία του συγγραφέα που, ας πούμε, δεν έχει δώσει δείγματα παράνοιας.
Εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα φαίνεται ότι το έχει το γενικό πνεύμα από το οποίο εμφορείται η παραγωγή, παρά το γεγονός ότι έχουν επενδυθεί μεγάλα ποσά από το κανάλι που έχει και την χορηγία της Εθνικής Τράπεζας. Ας περιμένουμε και την συνέχειά της για να την κρίνουμε συνολικά αν και όπως λέει ο λαός "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται"…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Ο χρήστης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε…
Αστείο!!!! Γιατί κανείς δε γέλασε; Τέλος πάντων! Τι να πω. Φοβούμαι χωρίς να είμαι συνωμοσιολόγος ότι πολλά δείγματα απάλειψης του παρελθόντος βλέπω.
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ,ΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε…
Καλά δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο κάποιοι; Τι να πω ....... δεν πειράζει μέσα από τα έργα μας κρινόμαστε και φαίνεται και η κουλτούρα μας.
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΚΑΛΟ Σ/Κ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!