ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙZΟΥΝ TA UFO





Τα Ufo ξεπέρασαν το στάδιο των παραφυσικών φαινομένων και του ‘κυνηγιού των μαγισσών’.

Η παρουσία, σε διάφορα μέρη του κόσμου, των Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών.


Ένα ενδιαφέρον, που τις περασμένες δεκαετίες, ήταν αποκλειστικό ‘προνόμιο’ των Ουφολόγων, καθώς η επίσημη επιστήμη απαξιούσε να ασχοληθεί, μέχρι που μια αμερικανική ομάδα επιστημόνων, προέβη σε επίσημη έρευνα, αλλά τα αποτελέσματά της δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Μπορεί και να μην ανακοινωθούν ποτέ…

Έτσι, μια γαλλική ομάδα επιστημόνων δημιούργησε τον οργανισμό SERRA ( που ήταν παλιότερα γνωστή ως GEPAN). Ο οργανισμός αυτός, είναι τώρα επίσημος, για τη μελέτη των ΑΤΙΑ, χρηματοδοτείται μάλιστα από την κυβέρνηση της Γαλλίας.


Διεξάγει ποικίλες έρευνες σε μελέτες που εκπονήθηκαν από ιδρύματα και οργανισμούς ανά τον κόσμο. Κυρίως βασίζεται σε αρχειακό υλικό της γαλλικής χωροφυλακής (Gendarmerie Nationale).


Περιμένουμε να δούμε αν θα δημοσιεύσει τίποτε ο οργανισμός αυτός ή θα κρατήσει ως κρατικά μυστικά τα αποτελέσματα των ερευνών του.

Σχόλια

Ο χρήστης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε…
Ολα τα θέματα που παρουσιάζονται σε αυτό το ιστολόγιο νιώθω την ανάγκη να δηλώσω ότι είναι από πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχω διαβάσει.
Τα συγχαρητήριά μου
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!