ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 
i
 
Rate This
Quantcast

Αντικατοχική πορεία διοργανώσαν, σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, τα μέλη των Εθνικών Φοιτητικών Ενώσεων Κυπρίων (Ε.Φ.Ε.Κ.), στο πλαίσιο της επετείου ανακήρυξης του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους. Τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας συγκεντρώθηκαν στις 14:30 έξω από την Εθνική Πινακοθήκη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πρεσβεία της Τουρκίας και τη Βουλή.


Περίπου 500 Κύπριοι φοιτητές συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή

Στη Θεσσαλονίκη η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) πραγματοποιεί: Απεργία πείνας από τις 12:00 της 13ης Νοεμβρίου μέχρι τις 12:00 της 15ης Νοεμβρίου, απέναντι από το τουρκικό προξενείο.
Διαφώτιση με αντικατοχικό – αντι-ομοσπονδιακό υλικό από την 13η μέχρι την 15η Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι 16:00 .
Αντικατοχική – αντι-ομοσπονδιακή εκδήλωση στις 15 Νοεμβρίου στις 17:00 στην αίθουσα του θεάτρου «Ολύμπιον» (Αριστοτέλους 10) με χαιρετισμό από την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και κεντρικό ομιλητή τον Νεοκλή Σαρρή (ιστορικό, τουρκολόγο).
Αντικατοχική – αντι-ομοσπονδιακή πορεία διαμαρτυρίας στις 15 Νοεμβρίου στις 19:00 αρχομένη από το θέατρο «Ολύμπιον» μέχρι το τουρκικό προξενείο.
Στην Πάτρα ο Αυτόνομος Φοιτητικός Συνασπισμός Κυπρίων (Α.Φ.Σ.Κ.) «Φλόγα» διοργανώνει ομιλία με θέμα: «27 χρόνια ψευδοκράτος: στο κατώφλι επικίνδυνων εξελίξεων στο Κυπριακό» στο «Κοινοτικόν» (Κανακάρη 227).
Στη Λευκωσία η Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη συμμετέχει στην πορεία καταδίκης στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλάς. Προσυγκέντρωση στην πλατεία της Παναγίας Φανερωμένης στις 09:30.
Στο Λονδίνο το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου καλεί τα μέλη του, καθώς και όλον τον Κυπριακό Ελληνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο, να δώσουν δυναμικά το παρόν τους, στην διαδήλωση που συνδιοργανώνει η Ε.Φ.Ε.Κ. με την κυπριακή παροικία, για την καταδίκη της μονομερούς ανακήρυξης του ψευδοκράτους έξω από την τουρκική πρεσβεία.                          ΠΗΓΗ:Nationalpride

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!