ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.

Share

Όσοι ευσεβείς Χριστιανοί επιθυμούν μια πιο ολοκληρωμένη θρησκευτική εμπειρία, και δεν τους πολυενοχλούν οι Αμερικανιές, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το θεματικό πάρκο Holy Land Experience, στο Orlando της Florida των ΗΠΑ, κοντά στο σαφώς πιο διάσημο Disney World.
Το συγκεκριμένο πάρκο λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια, αλλά πρόσφατα αγοράστηκε από την εταιρία Trinity Broadcasting, που είναι και η μεγαλύτερη θρησκευτική ραδιοτηλεοπτική εταιρία στην Αμερική, και η οποία ξεκίνησε μια πιο επιθετική εμπορική τακτική προσέλκυσης επισκεπτών.

Μια από τις νέες τακτικές της είναι και η απόφαση να  παρουσιάζει διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες βγαλμένες από τη Καινή Διαθήκη, που σε μερικές περιπτώσεις, εκτός από γελοίες, αγγίζουν και τα όρια της ιεροσυλίας.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στα πλαίσια της αναπαράστασης των παθών του Χριστού, ένας ηθοποιός που παριστάνει τον Ιησού, μαστιγώνεται και κουβαλάει έναν σταυρό στους ώμους του, δυο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, μια φορά στις 12 το μεσημέρι, και μετά ξανά στη διάρκεια της απογευματινής παράστασης, στις 5.
Υπάρχουν επίσης καθημερινά, δέκα αναπαραστάσεις του Μυστικού Δείπνου! Επίσης, τα παιδάκια μπορούν να μπουν μέσα στο στόμα μιας φάλαινας και να δουν τον Ιωνά στη κοιλιά της.
Το πιο ωραίο όμως είναι πως όποιος θέλει, μπορεί να βγει φωτογραφία παρέα με τον Ιησού, ακόμη και την ώρα που αυτός περπατά επάνω στο νερό!
Gawker                                                                                              ΠΗΓΗ:Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!