ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ


Μυστική επίσκεψη στην Κομοτηνή φέρεται να πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δύο μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της «Φωνής».
Την επίσκεψη αυτή του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή προκάλεσε το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το γεγονός της ήττας του ΠΑΣΟΚ στους 4 εκ των 5 Νομών της Περιφέρειας.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε δύο περίπου ώρες συμμετείχαν και οι πέντε Υπουργοί της Κυβέρνησης από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Ντόλιος, Σωκράτης Ξυνίδης, Μιχάλης Τιμοσίδης και Χρήστος Αηδόνης.
Αυτό που συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής ενώ αποφασίστηκε παράλληλα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μια περιφέρεια την οποία η κυβέρνηση εξαρχής θεωρούσε ως κάστρο και την οποία την είχε δεδομένη. Το αποτέλεσμα όμως της πρώτης Κυριακής και ο ορατός πλέον κίνδυνος να χαθεί θορύβησε όπως φαίνεται τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να συγκαλέσει μυστική σύσκεψη με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του στην Κομοτηνή.
Για ποιο λόγο η σύσκεψη αυτή επιλέχθηκε να είναι μυστική και τι ακριβώς ειπώθηκε σε αυτήν δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα πέσουν μεγάλες ευθύνες τόσο στους προαναφερόμενους Υπουργούς όσο και σε κορυφαία στελέχη του κόμματος στην περιοχή μια και ο ίδιος ο Παπανδρέου δεν θέλει καν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.ΠΗΓΗ:ΦΩΝΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ

Σχόλια

Ο χρήστης The Liquor Guy είπε…
Pretty interesting article. Wonder why the meeting was kept so secret?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!