ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΟΣΗΣ




Όπως πληροφορηθήκαμε από το BBC, ο υπουργός οικονομικών της Αυστρίας προανήγγειλε ότι θα καθυστερήσει η τρίτη δόση  των 9 δις ΕΥΡΩ προς την Ελλάδα μέχρι να πάρουμε τα αναγκαία μέτρα, τα οποία δεν λαμβάναμε μέχρι τώρα εξ αιτίας των αυτοδιοικητικών εκλογών και της εξασφάλισης της ψήφου μας από το ΠΑΣΟΚ.

Σας είχαμε πει ήδη Τι κρύβει η ξαφνική επίθεση Παπανδρέου στην Μέρκελ; ότι η ξαφνική κίνηση του κ. Παπανδρέου εναντίον της Γερμανίας είναι ένα....
προπαγανδιστικό τέχνασμα προκειμένου να μας επιβληθούν σκληρά μέτρα εξ αιτίας της «κακιάς» Γερμανίας. Μόνο που η Γερμανία δεν είναι ελληνικός λαός να μασάει τα προπαγανδιστικά τεχνάσματα του ΠΑΣΟΚ.

Σας είχαμε πει ήδη από τις αρχές του 2010 ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να αποφύγει το τεράστιο πολιτικό κόστος. Τώρα όμως θα έρθουν οι απολύσεις, αλλά γίνεται προσπάθεια να φανεί ότι δεν φταίει το «καλό» και φιλεργατικό ΠΑΣΟΚ, αλλά η κακιά Τρόϊκα.

Πιστεύουμε όμως ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα, σε συνεργασία με την Τρόϊκα, προκειμένου να στηριχθεί ο «άνθρωπός τους», γι’ αυτό και υπήρχε ανοχή ακόμα και για την εμφάνιση του ελλείμματος πριν τις εκλογές και απλά τώρα παίζεται το θέατρο της μη ευθύνης του ΠΑΣΟΚ.

Είπαμε: Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, η ζωή μας έχει παραδοθεί.  ΠΗΓΗ:Taxalia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!