ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΠΑΡΒΑΝΟΦ

|

εγκαινίασαν τον συνοριακό σταθμό Κυπρίνου – Ιβαΐλοβγκραντ

Η νέα συνοριακή δίοδος Κυπρίνου – Ιβαΐλοβγκραντ (Ελλάδας – Βουλγαρίας) εγκαινιάστηκε σήμερα από τους Προέδρους της Δημοκρατίας των δύο χωρών, Κάρολο Παπούλια και Γκεόργκι Παρβάνοφ.
«Η διάνοιξη μιας ακόμη συνοριακής διόδου, επιβεβαιώνει την αμοιβαία βούληση για αναβάθμιση της συνεργασίας μας στις κοινές παραμεθόριες περιοχές μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές, να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία και τον τοπικό τουρισμό σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία», τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο κ. Παπούλιας.
Από την πλευρά του, γιορτή για τους δύο λαούς, και σήμα κατατεθέν των ελληνοβουλγαρικών σχέσεων, χαρακτήρισε τη σημερινή τελετή ο Βούλγαρος πρόεδρος, τονίζοντας ότι «σήμερα δεν είμαστε απλώς σύμμαχοι, είμαστε καλοί φίλοι». Η Ελλάδα θα είναι στις πρώτες θέσεις στις εμπορικές μας σχέσεις, ενώ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη Βουλγαρία. Παράλληλα, η Βουλγαρία αναμένει συνέχιση και αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ελλάδα που φθάνει το ένα εκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο, πρόσθεσε.

πηγ"Greek National Pride" blo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!