ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εντεταλμένη Υπηρεσία

Από την πρώτη μέρα της ανάληψης της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δρα σύμφωνα με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο την υποβάθμιση της χώρας και τη μείωση της διαπραγματευτικής της ισχύς.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η άνευ προηγούμενο υποβάθμιση από τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό της οικονομίας της ίδιας του της χώρας. Έφερε το ΔΝΤ και αποδέχτηκε όλα όσα ζήτησαν χωρίς να λάβει υπόψη του τους πολίτες. Η οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα είναι το μέσο για την άνευ όρων παράδοση του ονόματος στα Σκόπια του ονόματος Μακεδονία αλλά και τη διχοτόμηση του Αιγαίου.

Με ποια νομιμοποίηση δρα η παρούσα κυβέρνηση; Εκλέχτηκε λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν και πως δε είναι λύση σε περίοδο κρίσης το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων. Αυτά βέβαια προεκλογικά γιατί μετά τις εκλογές η στροφή ήταν απότομη και σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Όλα βέβαια αυτά τα «αντικειμενικά» Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης τα βρίσκουν απολύτως φυσιολογικά και προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Πως μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να μας βγάλει από την κρίση και πως η συγκεκριμένη πολιτική είναι μονόδρομος. Δε διαπιστώνουν καμιά αναντιστοιχία ανάμεσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και στα μέχρι τώρα πεπραγμένα. Δεν διαπιστώνουν να επιβάλετε κανένας κεφαλικός φόρος, δεν βλέπουν καμιά αύξηση της τιμής της βενζίνης και φυσικά δεν υπάρχουν πουθενά ανατιμήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Το έχω πει και σε παλιότερη ανάρτηση πως πλέον το πολίτευμα που έχουμε είναι «Μιντιακής Δημοκρατίας».

Μέσα σε όλα αυτά φτάσαμε στα σημερινά τραγικά γεγονότα με τους τρεις νεκρούς και τα εκτεταμένα επεισόδια όπου την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ένας Γιώργος Παπανδρέου που είχε το θράσος να μιλήσει από το βήμα της Βουλής για «ώρα ευθύνης για την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής» και πως «η κυβέρνηση συμμερίζεται τα αισθήματα, τα συναισθάνεται, συμπάσχει με την αντίδραση του κάθε συνταξιούχου, του κάθε εργαζόμενου. Για κανέναν δεν ήταν ευχάριστες αυτές οι αποφάσεις».

Και αναρωτιέμαι σε ποιους απευθύνεται;
Σε ιθαγενείς;

Ποιος προκάλεσε τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής με τα ποιο σκληρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόστηκαν ποτέ στην Ελλάδα;
Ποιος οδήγησε τους συνταξιούχους σε απόγνωση;
Ποιος δημιούργησε το κλήμα ανασφάλειας στους εργαζομένους;
Ποίος διέλυσε την ελπίδα των νέων για το αύριο;

Δε θα αρνηθώ ότι ευθύνες έχουν όλοι όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά την απόλυτη ευθύνη για τον ερχομό του ΔΝΤ και την επιβολή όλων αυτών των αντιλαϊκών και επώδυνων μέτρων την έχει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην παρούσα φάση η μόνη διέξοδος είναι η αλλαγή.
Μια αλλαγή που θα συντελεστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου. Πάνω σε νέα βάση, με διαφορετική πολιτική και με στόχο την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και την εκδίωξη αυτής της νέας κατοχικής δύναμης που ονομάζεται μηχανισμός στήριξης. http:POLITIS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!