Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.....


Αυτή τη στιγμή ο Γ.Α.Π. προσπαθεί να περάσει τις ιδέες των περίφημων γνωστών κέντρων, λεσχών και ότι άλλο (πιθανόν να τις έχει πιστέψει και ο ίδιος και να τον έχουν παραμυθιάσει, λέμε τώρα ε;), ώστε να γίνουμε όσο πιο φτωχοί γίνεται, για να μπορούν να μας κοντρολάρουν με ένα κομμάτι ψωμί, μια και οι Ελληνες έχουν φιλοσοφικές τάσεις και μεγάλο στόμα και όταν... τα παίρνουν πραγματικά, λόγω κινδύνου να χάσουν την οικογένεια τους και τα οπίσθια τους, γίνονται και πραγματικοί ήρωες η αν θυμάσαι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.
Επίσης θα έχετε προσέξει την φοβερή προπαγάνδα που γίνεται από το πιο δυνατό όπλο που δημιουργήθηκε ποτέ....την ΤΗΛΕΌΡΑΣΉ. Το οποίο κρατάει τον λαό τυφλό με τις πιο ηλίθιες εκπομπές, μια η...

Τζούλια (λες και είναι κάποια προσωπικότητα) μια το χωρισμό της Ελένης και της κάθε Ελένης ....τα κουτσομπολίστικα γενικά που αφορούν την νοικοκυρά με σκοπό την ολική αποχαύνωση,ώστε να μην βλέπουν και σκέφτονται τη γίνετε γύρο τους.....
Από την άλλη ο ηλίθιος φανατισμός που προωθούν με το πουλημένο ποδόσφαιρο, χαζεύουν πραγματικά τους περισσότερους ενήλικες άντρες σε γενικές γραμμές.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτός ο ύπουλος πόλεμος έχει αρχίσει αρκετά χρόνια πριν, με μεγαλύτερο πλήγμα την Παιδεία που έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ και όπως και αν ξέρεις αυτή (παιδεία) είναι το μέλλον του κάθε κράτους, την οποία νομίζω την έχουν ξεσκίσει.
Γι' αυτό μην κατηγορούμε τον κόσμο, γιατί βρίσκεται κάτω από μια ύπουλη προεργασία χρόνια τώρα για να αντιδράει ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.
Όσο για τα λεφτά ...υπάρχουν μαρτυρίες για Ρώσους και Κινέζους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, υπάρχουν Ελληνικά Πανεπιστήμια που φωνάζουν για τα διάφορα κοιτάσματα που έχουμε σε χρυσό, πετρέλαιο ουράνιο κ.λ.π. (Πανεπιστήμιο Κρήτης)
Επίσης τον Φασισμό που μας κυβερνάει δεκαετίες τον είδαμε πολλές φορές και στο παρελθόν, όταν ο κάθε κομματάρχης επιβάλει, στον βουλευτή που ψηφίσαμε για το ήθος του και τον χαρακτήρα του και τα πιστεύω του, το τι θα ψηφίσει σε μια σοβαρότατη ψηφοφορία της βουλής.
Είναι επίσης τρόπος αυτός να τίθενται τέτοιου είδους ψευτοδιλήμματα και μετά από τόσο καιρό να λέει ο ΓΑΠ, ψηφίστε ναι γιατί σε δυο βδομάδες κλείνει η Ελλάδα ή σβήνει από τον χάρτη ή καταστρέφεται ή πουλιέται, και πολλά άλλα ή......
Και φυσικά συνεχίζει....οτι για πιο πολλές λεπτομέρειες για το που είναι τα λεφτά, θα σας πω όταν με ψηφίσετε Πρωθυπουργό.......καλό έτσι?????
Έτσι δεν κερδήθηκαν οι τελευταίες εκλογές με εκείνο το περίφημο .... λεφτά υπάρχουν ????

by JIM KYM
You mig

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!