ΒΙΝΤΕΟ---ΣΟΚ

Όταν οι κουκουλοφόροι αφήνουν τον οπλισμό τους και αποχωρούν υπό τον προστασία της ΕΛΑΣ!


Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες τα αριστερά κόμματα και, ειδικά το ΚΚΕ που από την πλέον πλεονεκτική πολιτική θέση που είχε μέχρι πριν λίγες ώρες, μετά την δολοφονία των τριών υπαλλήλων της Marfin, τώρα έχει περάσει μαζί με τον Συνασπισμό σε θέση αμυνόμενου. Όταν στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ένας αστυνομικός παραβιάζοντας κατάφωρα τους κανόνες εμπλοκής στα Εξάρχεια, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, έστω εκφοβιστικά, κατά το νεαρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου με αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί η σφαίρα (είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε) και να σκοτωθεί ο νεαρός, όλα τα κόμματα της Αριστεράς, δικαιολόγησαν απόλυτα την έκρηξη βίας που επί ένα μήνα ισοπέδωνε ολόκληρη την χώρα.

Τότε οι νυν «δολοφόνοι κουκουλοφόροι» ήταν «αγανακτισμένοι νέοι». Δεν έχει σημασία αν έκαιγαν, ρήμαζαν και ισοπέδωναν αξίες ηθικές και υλικές. Υπήρχε ο «πολιτικός μανδύας» του αγανακτισμένου από την «εν ψυχρώ δολοφονία» του νεαρού. Κανένα συντεταγμένο κράτος, καμία ψυχραιμία, τίποτα! Μόνο κατανόηση.

Ένα χρόνο αργότερα στις 6 Δεκεμβρίου του 2009, η νέα κυβέρνηση και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, όπως μετέδωσε τότε το τηλεοπτικό δίκτυο STAR, άφησε ελεύθερους 200 τουλάχιστον κουκουλοφόρους που είχε εγκλωβίσει η αστυνομία, στην Θεσσαλονίκη.

Μαζί έπιασαν και τον «οπλισμό τους» - δεκάδες βόμβες μολότοφ - όπως ο ίδιος ο υφυπουργός παραδέχθηκε. Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι; Γιατί ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν τα τρία … παιδιά του βουλευτή του Συνασπισμού Τάσου Κουράκη. Δείτε το βίντεο είναι εκπληκτικό.



Σήμερα, ίσως στην μεγαλύτερη συγκέντρωση πολιτών μετά το 1974, οι ίδιοι «αγανακτισμένοι νέοι» που τον Δεκέμβριο του 2008 είχαν ισοπεδώσει την χώρα, οι ίδιοι που συνελήφθησαν με τις μολότοφ στο χέρι στην Θεσσαλονίκη ένα χρόνο μετά και αφέθηκαν ελεύθεροι, σκότωσαν τρεις ανθρώπους και συκοφάντησαν το λαϊκό κίνημα κατά του ΔΝΤ και των μεγαλο-λαμογιών που το έφεραν στην Ελλάδα. Μεγάλη, όντως, η υπηρεσία που προσέφεραν.

Ακόμα και ο πρόεδρος της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς προσέρχεται στο συμβούλιο των αρχηγών που είχε απορρίψει δύο ημέρες πριν. Ακόμα και το ΚΚΕ - που αποδείχθηκε ότι το κυνηγάνε ακόμα τα φαντάσματα του "εκτροπέα" - δέχθηκε να πάει.

Τελικά αυτοί οι κουκουλοφόροι αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι και με υψηλή αίσθηση του timing...

defencenet

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!