O k.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!


1 Votes
Quantcast

Βόμβα Προβόπουλου χθες στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά. Ο διοικητής της ΤτΕ είπε ότι είχε ενημερώσει από τον Σεπτέμβριο του 2009 την πολιτική ηγεσία, κι όχι μόνο την κυβέρνηση ότι το έλλειμμα θα έφτανε το 12% και το ύψος του θα εξαρτιόταν από το αν θα λαμβάνονταν τα μέτρα που έπρεπε ή όχι.

«Με βάση τα στοιχεία του οκταμήνου, που τα ήξερε ο ελληνικός λαός και όχι μόνον οι ηγεσίες των κομμάτων, μπορούσε κανείς να υποθέσει –και σε αυτό είμαι πολύ ανοιχτός– ότι όταν το έλλειμμα στους 8 μήνες είναι 8%, με μια απλή μέθοδο των τριών στους 12 μήνες θα είναι 12%», ανέφερε.

Πρόσθεσε δε ότι το τελικό ύψος του ελλείμματος θα βρισκόταν σε άμεση συνάρτηση «με το αν θα λαμβάνονταν ή δεν θα λαμβάνονταν μέτρα και τι είδους. Εκεί είχαμε ένα ερώτημα γιατί είχαμε εκλογές και τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν τα δικά τους προγράμματα».

Επικαλούμενος τις εκθέσεις του, σημείωσε ότι επεσήμαινε τα προβλήματα από τον Σεπτέμβριο του 2008:

«Στην 1η έκθεση που εγώ ως διοικητής υπέβαλα στη Βουλή των Ελλήνων, λέγαμε ότι το πρόβλημα έρχεται και με τον τρόπο αυτό επισημαίναμε ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα τα οποία θα ανέκοπταν αυτήν την τάση. Δυστυχώς, τα μέτρα αυτά δεν ήρθαν, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η κατάσταση μήνα με τον μήνα», ανέφερε και τόνισε ότι «τα νούμερα άρχισαν να χειροτερεύουν δραστικά τα δύο τελευταία χρόνια, το 2008 και το 2009».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η σημερινή κυβέρνηση και ο Γ. Παπανδρέου γνώριζε καλά την κατάσταση κι έκρυψε το πρόβλημα.

Αν αυτό δεν πρόκειται για προδοσία του ελληνικού λαού τότε τι είναι;

Γιατί το Νοέμβριο ανακοίνωσε κοινωνικό πακέτο ύψους 2,5 δις. ευρώ ενώ ήξερε ότι η οικονομία πάει κατά διαόλου;

Γιατί οδήγησε το καράβι της χώρας στο παγόβουνο επί έξι μήνες και τελικά έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα;

Γιατί δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην φτάσουμε στο τέλος;

Φυσικά δεν παραβλέπουμε τα τραγικά λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά αν θυμόμαστε καλά προεκλογικά ο Κ. Καραμανλής είχε μιλήσει για πάγωμα τιμών ενώ ο σημερινός πρωθυπουργός για αυξήσεις και για λεφτά που υπάρχουν.

ΠΗΓΗhttp:nationalpride

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!