<< OMΗΡΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!....>>




Η πρώτη πράξη του θρίλερ τελείωσε. Η κηδεμονία ήλθε και το, προσωρινά, σωτήριο δάνειο έρχεται με αντάλλαγμα μια πρωτοφανή περικοπή των εισοδημάτων μας. Το χειρότερο: ο κόσμος αισθάνεται ότι θα κάνει και άλλες θυσίες που δεν θα βγάλουν πουθενά.

«Ελληνες, είστε όμηροι διεφθαρμένων τραπεζιτών της Wall Street. Σας βίασαν και εσείς αντί να διαμαρτυρηθείτε φωνάζετε την αστυνομία και τους ζητάτε και συγγνώμη», επισημαίνει ο οικονομικός αναλυτής του BBC, Max Keiser. Και προσθέτει:

«Η Ελλάδα θυσιάστηκε γιατί η διεθνής οικονομική τρομοκρατία έψαχνε μια χωματερή για τα τοξικά της απόβλητα. Να καταγγείλετε τους βιαστές σας, και να ζητήσετε να συλληφθούν οι τραπεζίτες της Goldman Sachs. Σας κορόιδεψαν, σας εξαπάτησαν και πρέπει να ζητήσετε να καταθέσουν και να δικαστούν για απάτη. Η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει αποζημίωση από τις τράπεζες της Γουόλ Στριτ, για τα χρέη που.........
. δημιουργήθηκαν παρανόμως».

Οι έλληνες πολιτικοί πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, τονίζει ο Max Keiser. Πιάστηκαν όμηροι διεφθαρμένων τραπεζιτών της Wall Street και κατηγορούν την ίδια τους τη χώρα και την καταδικάζουν σε αυτομαστίγωση, για τη διαφθορά των άλλων.... Συμφώνησαν το 2002 με την Goldman Sachs τη χάλκευση των στοιχείων του ελληνικού χρέους και σήμερα έχουν αναθέσει την διερεύνηση της υπόθεσης και τη διαχείριση του δημοσίου χρέους σε πρώην στέλεχος της ίδιας τράπεζας.

«Αποζημίωσε μήπως η Goldman Sachs κανέναν ή έχετε μετοχές της;» φωνάζει ο Max Keiser.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και η σιωπή της κυβέρνησης μόνο ενοχή δείχνει!...



http://kafeneio-gr.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!