ΗΠΑ

Προπαγάνδα από το επίσημο περιοδικό του Αμερικάνικου ΥΠΕΞ

Οι Αμερικανοί για μία άλλη φορά δείχνουν πόσο σέβονται τους συμμάχους τους αλλά και τον πολιτισμό τους . Έτσι λοιπόν το τεύχος Απριλίου είναι αφιερωμένο στα Σκόπια, στο Μαργαριτάρι των Βαλκανίων.


Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι αυτό που φυσικά οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν και είναι στην σελίδα 20:.....

Είναι φανερό ότι η αρθογράφος άμμεσα προωθεί τον γνωστό Μακεδονισμό των Σκοπίων μιλώντας για "Αρχαία Μακεδονία" και για "«Μακεδονία. Η λέξη θυμίζει εικόνες των αρχαίων πολιτισμών, τους άνδρες με χλαμύδες και σανδάλια που φέρουν δόρατα και ασπίδες. Θυμίζει, ακόμη, τη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, την εμφάνιση και την ξαναχάραξη των εθνών, όταν εξασθένισε η Οθωμανική Αυτοκρατορία."

Δηλαδή η Αμερικανίδα εδώ μας λέει ότι εκτός από τους Σλάβους Μακεδόνες της που έχουν μνήμη από αρχαίους πολιτισμούς, η Ευρώπη "εφτιαξε" καινούργια έθνη.!!!
Μόνο όμως ξεχνάει να μας πει ότι το έθνος που προπαγανδιστικά προμοτάρει είναι αυτό που κατασκευάστηκε το 1944 για αλυτρωτικούς λόγους σύμφωνα με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Στετίνιους.

Όπως είναι φανερό το Αμερικάνικο ΥΠΕΞ πλέον για μία άλλη φόρα δείχνει το στίγμα του και μας υπενθυμίζει που μας οδηγούν οι συνεχείς υποχωρήσεις. Η αρθογράφος είναι σύζυγος διπλωμάτη στην πρεσβεία των Σκοπίων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!