ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 1980! ΓΡΗΓΟΡΑ!!


Δεν πάει άλλο: κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!
Στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες ιατρικοί επισκέπτες!
Στην Ελλάδα κάθε μέρα περνάνε περίπου δέκα ιατρικοί επισκέπτες από τα ιατρεία των παθολόγων, για να προσπαθήσουν να πάρουν μερίδιο αγοράς για το φασόν φαρμακάκι τους!
Ογδονταπένε διαφορετικές ονομασίες του ίδιου σκευάσματος!
Τρεις γιατροί, δυο φαρμακοποιοί και δυο ιατρικοί επισκέπτες κάνουν σήμερα μια σοβαρή

εταιρεία με μεγάλους τζίρους!
Βάζουν και μια έδρα του τύπου …Κέιμαν άιλαντς …ΕΛ ΤΙ ΝΤΙ και νάτην πετιέται η …πολυεθνική!
Ούτε σε χώρες της Αφρικής δεν γίνονται αυτά! Ούτε στις μπανανίες του κινηματογραφικού Χόλυγουντ! Η ελληνική πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο διεστραμμένη φαντασία!
Σε μεγάλη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για παράδειγμα πριν από τριάντα χρόνια, υπήρχαν επτά ιατρικοί επισκέπτες τοπικοί και σήμερα υπάρχουν εκατόν εβδομήντα!!!
Και μέσα στο μπάχαλο αυτό, βάλτε και τα βιβλιάρια των …πεθαμένων, τις συνταγές που γράφονται αλλά δεν υπάρχουν αγορασμένα τα φάρμακα στο σπίτι…(έρευνα του υπουργείου σε μεγάλο νησί της χώρας μας) και το περιβάλλον στην υγεία γίνεται ακόμη περισσότερο χάλια…
‘Δεν πάει άλλο’ λέει το υπουργείο που πληρώνει πενταπλάσια και δεκαπλάσια ένα φάρμακο από όσο αξίζει πραγματικά. Δεν πάει άλλο λέει και ο ασθενής που βαρέθηκε για ένα απλό κρυολόγημα να του γράφουν το μισό στόκ του φαρμακείου…οι ειδικοί γιατροί!
Δηλαδή ρε πατριώτες, έπρεπε να φτάσουμε στον πάτο κι ακόμη παρακάτω, για να ανακαλύψουν ξανά εκεί στα …υπουργεία μου, την….Αμερική;
Αφού όλοι γνώριζαν πως χάνονται τα ευρώ στις άπληστες τσέπες κάποιων …λίγων φαρμακείων, κάποιων λίγων… γιατρών, κάποιων ….λίγων φαρμακάδων, κάποιων λίγων γνωστών …αγνώστων, γιατί δεν έκαναν την …μηχανοργάνωση για παράδειγμα τόσα χρόνια για να ξέρουν ποιος γράφει και τι γράφει και σε ποιον;
Απλές ερωτήσεις που δεν βγήκαν από το στόμα δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών στους εκάστοτε υπουργούς υγείας και εργασίας …ΠΟΤΕ!
Γιατί;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!