Αμετανόητος ο Παυλόπουλος...

Ο Παυλόπουλος θεωρεί ότι οι πολίτες έχουν πολύ μικρή μνήμη. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που κάνει. Μέσα σε λίγες μέρες βγαίνει δυο φορές και λέει ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της Οικονομίας!

Να γίνει -δηλώνει- εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία, αλλά η έρευνα να αρχίσει από το 1981! Γιατί; Διότι οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη ανέβασαν το... χρέος στα ύψη. Απόλαυση ο Προκόπης! Και γιατί να πάει η έρευνα μόνο 30 χρόνια πίσω; Γιατί να μην αρχίσουν από τα χρόνια του Τρικούπη ή του Καποδίστρια;

Διαβάστε τί δήλωσε στον... Χατζηνικολάου στον Real: "Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να πάμε να δούμε τι έχει συμβεί στην ελληνική οικονομία, αν αυτό θεωρεί ότι είναι το σωστό, τότε πρέπει να δούμε πως ξεκινάει αυτή η κακοδαιμονία. Ουσιαστικά ξεκινάει από το 1981 και κορυφώνεται, δυστυχώς, στην προσπάθεια που έγινε για να μπούμε στην ευρωζώνη. Εκεί, λοιπόν, θα πρέπει να δούμε όλες τις πρακτικές αυτές, τί στοίχισαν και τί στοιχίζουν στην ελληνική οικονομία, αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάμε σε Εξεταστική Επιτροπή".
veto300

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!